2010. július 14., szerda

ELKÖLTÖZÖM!!!

Kedves Hűséges olvasóim, hírlevél feliratkozóim, kisvállalkozó sorstársaim!

Örömmel tudatom Veletek, hogy elkészült a honlapom 1.00-s verziója. :-)
Sok-sok fejleszteni való és munka lesz még vele, illetve vannak dolgok, amik még bántják is a szemem. Ha ilyenekbe botlotok, akkor szíves türelmeteket kérem. Egyelőre a funkcionalitásra próbálok törekedni, de hamarosan az esztétikai részletekre is nagyobb figyelmet fordítok majd.

Gyertek, nézzétek meg az új kuckómat. Olvassatok, nézelődjetek, írjatok hozzászólásokat, írjatok a fórumba, iratkozzatok fel a hírlevelemre (akik itt feliratkoztak már itt a blogon, Ők át lesznek vezetve).

Tiszta szívvel, és nagyon sok szeretettel várlak Benneteket már az első szakmai bejegyzésemmel!


1 megjegyzés:

  1. Szeretnék megosztani egy tanúvallomást arról, hogy a benjamin úr miként segített 2 000 000,00 USD hitelt a marihuána farmprojekt finanszírozásában. Nagyon hálás vagyok, és megígértem, hogy megosztom ezt a legális finanszírozási társaságot mindenkinek, aki üzleti lehetőségeinek bővítését keresi. .a társaság finanszírozó társaság. Bárki, aki pénzügyi támogatást keres, vegye fel velük a kapcsolatot az lfdsloans@outlook.com e-mail címen. Benjamin úr szintén a whatsapp 1-989-394-3740 telefonszámon van, hogy minden jelentkező számára könnyű legyen.

    VálaszTörlés